Kinderopvangorganisatie SamSam kent drie locaties: kinderdagverblijf SamSam te Ochten, buitenschoolse opvang Sam&Co te Ochten en kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang Sam&Co te Dodewaard. In de basis wordt op alle locaties hetzelfde beleid gevoerd, zie hiervoor de beleidsplannen onder ‘formulieren’.

Het kinderdagverblijf in Ochten is gevestigd aan de Hoeflaan in een huiselijk pand. Het is gelegen op een mooie, rustige plek zonder doorgaand verkeer en heeft een rustige buitenspeelruimte. De ruimtes binnen zijn groots opgezet in frisse, warme kleuren en de vele ramen zorgen voor veel lichtinval.

De buitenschoolse opvang Sam&Co in Ochten is gevestigd aan de Lambartus van Ingenstraat, boven een zorgcentrum. Hierdoor hebben we nauw contact met de oudere bewoners. Op deze ruime locatie bevinden zich meerdere kamers die zijn ingericht naar leeftijdscategorie en de daarbij behorende behoeftes van kinderen. Ernaast is een grote buitenspeelruimte met kleine speeltuin.

Het kinderdagverblijf in Dodewaard is gevestigd aan de Emmalaan. In het pand is ruimte voor twee groepen, er is een grote speelhal met speelkasteel en er is een grote aangrenzende tuin voor buitenspel. De ruimtes hebben veel glaswerk waardoor er veel lichtinval is en een ruime doorkijk naar de andere ruimtes.

De buitenschoolse opvang Sam&Co in Dodewaard is gevestigd in hetzelfde gebouw aan de Emmalaan en ligt tussen twee basisscholen in. Deze locatie heeft ruime kamers met veel licht en diverse speelmogelijkheden. Buiten is er genoeg ruimte om te spelen, de eigen tuin, de nabijgelegen speeltuin en de speelplaatsen van de scholen.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag voor de dagopvang van 7.00-18.00 uur.
De buitenschoolse opvang is open van 7.30 tot 18.00 uur, met een eventuele start van 7.00 uur. Omdat ouders ook gebruik kunnen maken van halve dagopvang geldt hierbij de ophaal- en brengtijd van 12.30-13.00 uur.
Met uitzondering van de erkende feestdagen en de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar is kinderopvangorganisatie SamSam het hele jaar geopend.